Kennismaking:

Discovery behandeling

Speciaal voor nieuwe klanten bieden wij een behandeling aan waarbij je kennis kunt maken met onze schoonheidsspecialistes en onze merken.

Een aantrekkelijke mogelijkheid om jouw huid te laten analyseren door onze professionele huidspecialistes. Hierbij kijken wij naar jouw huidtype, huidconditie en luisteren naar jouw specifieke wensen.

In onze salon werken wij met 3 prachtige merken met ieder een eigen behandelmethode. Samen selecteren we welk merk en welke methode het beste past bij jouw huid.

Onze kennismaking behandeling bestaat uit:

 • Reiniging van de huid
 • Huidanalyse en huidadvies
 • Intensieve Peeling
 • Wenkbrauwen Epileren
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Massage van gezicht, hals en decolleté met serum
 • Masker
 • Dag-verzorging
 • Koffie of thee

€ 72,-

Boek hier uw gezichtsbehandeling

 

Environ Deep Cleansing 50min:

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

De behandeling van 50 minuten bestaat uit:
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reinigen, gommage, peeling,wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en huidadvies

Kosten: 68 euro

Environ Essential 60min:

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie

De behandeling van 60 minuten bestaat uit:
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reinigen, gommage, peeling,wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, vitamines insluizen met het DF apparaat en huidadvies

Kosten: 74,50 euro

Environ Essential Met alginaat masker 70min:

Kosten: 88,50 euro

Environ Intensive 85min:

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker met opnieuw een serum en een ionisatie resultaten die voor zich spreken.

voor wie alleen het beste wilt!

De behandeling van 85 minuten bestaat uit:

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reinigen, gommage, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, vitamines insluizen met het DF apparaat,  Massage gezicht, schouders en nek, masker en huidadvies

Kosten: 115

Environ® Cool Peel Kuur           60 min € 69.00

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Onthul een gladde, frisse, jeugdige huid!

 

Peaks of Firmness

Deze luxe ontspannende behandeling is heel bijzonder, mede door het Collageenvliesmasker die wij toepassen in deze behandeling.Dit verstevigende masker, dat voor 100% uit collageen bestaat. werkt als een echte biologische lifting. Door de combinatie van de werkstoffen reactiveert dit masker de natuurlijke functies van de huid als deze tekort worden. Gelijk bij de eerste toepassing kan een zichtbare en duurzame verbetering van de bovenste lagen van de opperhuid geconstateerd worden. De huid word onmiddellijk weer elastisch, soepel en stralend.

Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages, waardoor rimpers worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.

Deze behandeling bestaat uit:
Reinigen – Tussenreiniging – Lotion- Scrub – Wenkbrauwen epileren –  Onzuiverheden verwijderen –Massage van het gezicht, schouders en nek – 100 % collageen masker – Dagverzorging

90min / 125 euro

Vitality of the Glaciers

Een intensieve behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Het accent van de behandeling ligt op het verstevigen en liften van de huid, waarbij rimpels en verslapping wordt aangepakt. Inclusief collageenvlies en intensive radiance ampul.

Deze behandeling bestaat uit:
Gezichtsreiniging – Tussenreiniging – Lotion- Zachte scrub – Wenkbrauwen epileren – Microdermabrasie-Onzuiverheden verwijderen – Massage van het gezicht, schouders en nek- Ampul- – 100 % collageen masker – Ampul en dagverzorging.

105min / 145 euro

 

Priori 70min:

Een relaxerende en tegelijk resultaatgerichte gezichtsbehandeling, welke de hydratatie van binnenuit stimuleert en zorgt voor een jeugdige en stralende verschijning van de huid.

 • Reiniging van de huid
 • huidanalyse en huidadvies
 • intensieve Peeling
 • wenkbrauwen epileren
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Massage met intensief serum
 • Masker
 • Dagverzorging
 • Koffie of thee

Kosten: 88,50 euro