Peaks of Firmness

Deze luxe ontspannende behandeling is heel bijzonder, mede door het Collageenvliesmasker die wij toepassen in deze behandeling.Dit verstevigende masker, dat voor 100% uit collageen bestaat. werkt als een echte biologische lifting. Door de combinatie van de werkstoffen reactiveert dit masker de natuurlijke functies van de huid als deze tekort worden. Gelijk bij de eerste toepassing kan een zichtbare en duurzame verbetering van de bovenste lagen van de opperhuid geconstateerd worden. De huid word onmiddellijk weer elastisch, soepel en stralend.

Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages, waardoor rimpers worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.

Deze behandeling bestaat uit:
Reinigen – Tussenreiniging – Lotion- Scrub – Wenkbrauwen epileren –  Onzuiverheden verwijderen –Massage van het gezicht, schouders en nek – 100 % collageen masker – Dagverzorging

90min / 125 euro

Vitality of the Glaciers

Een intensieve behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Het accent van de behandeling ligt op het verstevigen en liften van de huid, waarbij rimpels en verslapping wordt aangepakt. Inclusief collageenvlies en intensive radiance ampul.

Deze behandeling bestaat uit:
Gezichtsreiniging – Tussenreiniging – Lotion- Zachte scrub – Wenkbrauwen epileren – Microdermabrasie-Onzuiverheden verwijderen – Massage van het gezicht, schouders en nek- Ampul- – 100 % collageen masker – Ampul en dagverzorging.

105min / 145 euro