iCurl

Droom jij ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? Dan is iCurl de methode waar je naar op zoek bent! iCurl is een baanbrekende nieuwe techniek die de eigen natuurlijke wimpers langer doet lijken zonder het gebruik van wimperextensions.

Hoe het werkt

De schoonheidsspecialiste begint door de juiste maat iCurl voor je uit te zoeken. Ze let hierbij op de lengte van de wimpers en de grootte van je ogen. Daarna dekt ze de onderwimpers af en beschermt ze het boven ooglid met een stukje tape. Ze brengt een dun laagje permanent vloeistof aan op de iCurl en plaatst het op je oog, zo dicht mogelijk tegen de haarimplant aan. Voorzichtig schuift ze het kammetje omhoog, zodat je haartjes in 1 keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanent vloeistof. Dit blijft 5 tot 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte. Vervolgens brengt ze de setting lotion aan op de iCurl en schuift deze weer over je wimpers heen. Dit blijft weer 5 tot 8 minuten zitten. Nadat ze de iCurl losgemaakt heeft en de wimpers gereinigd heeft, brengt ze als laatste nog een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aan. En dan ben je klaar!

Nog langer plezier van je wimpers

De levensduur van wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook van hoe je je wimpers onderhoudt bepaalt hoelang je plezier hebt van de behandeling.

Hieronder nog een paar tips om er zo lang mogelijk profijt van te hebben:

  • Gedurende de eerste 24 uren na de iCurl behandeling je wimpers droog houden en geen mascara gebruiken.
  • Gebruik geen waterproof mascara of mascara remover omdat deze van invloed zijn op de hechting van de iCurl. Gebruik een mascara op waterbasis.
  • Niet zwemmen of naar de sauna binnen 24 uur na behandeling.
  • Krul je iCurl niet met een wimpertang.
  • Wrijf niet door je ogen als je je gezicht wast. Dep je wimpers altijd droog nadat je ze schoongemaakt hebt.

Gebruik revitalash  Lash Serum om je wimpers in top conditie te houden. Hierdoor worden je wimpers sterker, gezonder en groeien ze langer door!

ICurl kan niet bij:

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om iCurl toe te passen.

  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitus (pus, rode ogen)
  • Gebruik van anti-histamine (tegen allergie)

Prijs ICurl behandeling

Een Icurl behandeling is verkrijgbaar voor € 33,50

Voor de behandeling

Na de behandeling