Even voorstellen

Mijn naam is Anne Tijdink, ik ben geboren op 03-04-1989 en sinds 2009 de trotse eigenaresse van schoonheidssalon Anne Skin Care.

Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure en heb de specialisatie Acne. Mijn hart ligt bij schoonheidsbehandelingen en richt me graag op huidverbetering. Het blijft iedere keer weer een uitdaging om zichtbare resultaten te bereiken.

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop en ik vind het dan ook belangrijk dat u als klant zich op uw gemak voelt. Ik geniet er van wanneer ik mensen stralend en tevreden de deur uit zie gaan.

U bent van harte welkom in onze salon, ik hoop u daar te ontmoeten.

Mijn naam is Esmée en ik ben een nieuw gezicht in het team van Anne Skin Care. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Twente, maar de liefde bracht mij naar Nieuwegein.

Naast mijn werk in de salon volg ik een specialisatie tot medisch schoonheidsspecialiste waardoor ik me in de toekomst ook kan richten op specialistische huidbehandelingen. Een mooie aanvulling op de opleiding die ik al heb.

Vertrouwen, gezelligheid en mijn klanten voorzien van een goed advies staan voor mij centraal. Met als doel dat iedere klant de salon met een glimlach verlaat. Zie ik jou gauw bij mij in de stoel?

Liefs,
Esmèe