Even voorstellen

Mijn naam is Anne Tijdink, ik ben geboren op 03-04-1989 en sinds 2009 de trotse eigenaresse van schoonheidssalon Anne Skin Care.

Samen met mijn fijne collega’s Laura en Marijke en Michelle werk ik met veel plezier in mijn salon.

Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure en heb de specialisatie Acne. Mijn hart ligt bij schoonheidsbehandelingen en richt me graag op huidverbetering. Het blijft iedere keer weer een uitdaging om zichtbare resultaten te bereiken.

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop en ik vind het dan ook belangrijk dat u als klant zich op uw gemak voelt. Ik geniet er van wanneer ik mensen stralend en tevreden de deur uit zie gaan.

U bent van harte welkom in onze salon, ik hoop u daar te ontmoeten.

Ik ben Michele Seijnder 29 jaar en woonachtig in Gorinchem. In 2016 heb ik mijn diploma behaald voor schoonheidsspecialiste. Daarna heb ik me verder ontwikkeld in huidverbetering en huidverjonging. Tijdens elke behandeling kijk ik naar de wensen van de klant en de behoefte van de huid. Zo komen wij samen tot een persoonlijk behandelplan dat leidt tot een fantastisch resultaat. In de toekomt hoop ik mij nog verder te ontwikkelen in de breedste zin van het woord in dit mooie vak. Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting en verwelkom je graag voor een heerlijke behandeling.

Mijn naam is Marijke, geboren op 25-04-1987, woonachtig in IJsselstein en moeder van 2 lieve dochters.

In 2007 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en in 2008 als allround Schoonheidsspecialist en Pedicure. Daarna ben ik me gaan specialiseren en heb ik in 2010 mijn diploma medisch pedicure behaald.

Door middel van cursussen en vervolgopleidingen zorg ik ervoor dat ik mijzelf verder kan specialiseren en ontwikkelen. Dit houdt mijn vak boeiend en inspirerend. Ik ben perfectionistisch en voeg de liefde die ik voor het vak heb, aan mijn vakkennis toe

Ik hoop dat ik u snel mag verwelkomen in onze schoonheidssalon!

Even voorstellen: mijn naam is Laura Looman. Ik woon in de Meern.
Sinds 1996 actief in de cosmetica brance waarin ik al verschillende functies heb bekleed, oa als bedrijfsleidster bij een grote cosmetica keten en de afgelopen 10 jaar als schoonheidsspecialiste.
Ik heb al jaren lang ervaring met de cosmetica merken Environ en Valmont en heb veel kennis en ervaring op gedaan met diverse apparaten voor ontharen en huidverbetering in het hogere segment.
Mijn werk is mijn passie en u bent dan bij mij op de juiste plek voor een o.a heerlijk ontstpannende gezichts behandeling, maar ook ben ik gespecialiseerd in acné, bindweefselmassage en elektrisch ontharen.
Bij mij staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop!

Ik zou u graag persoonlijk willen verwelkomen voor een heerlijke behandeling bij Anne Skin Care!