Persoonlijk make-up advies

Het kiezen van make-up is, net als het kiezen van kleding, heel persoonlijk. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen, elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk hier tijd aan te besteden. Als u zich hier in herkent dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u.

Bepalende factoren voor uw make-up advies: – het type van de huid; – kleur ogen; – de gezichtsvorm; – het gewenste effect. Met de kleuren die u het beste staan, kunt u er ineens heel anders uitzien.

Een persoonlijk Make-Up advies kost 29,95.

Ons verschil

De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat wij ontwikkelen een aanvulling op huidverzorging. Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

Vier in één

De gemicroniseerde basis van mineralen is geconcentreerd pigment. (Wij gebruiken geen vulmiddelen zoals talk.) Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon zonder dat daarvoor synthetische ingrediënten nodig zijn.

SPF (Zonbeschermingsfactor) en het FDA

SPF 20 PurePressed Bases & SPF 20 Amazing Bases – De mineralen zijn samengesteld uit titaniumdioxide en zinkoxide en geven daardoor onmiddellijke, breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn deze waterbestendig.

Snelle, gewichtloze dekking

Je brengt met een penseel of een sponsje een dekking aan waarvoor normaal gezien drie producten nodig zijn. Je verkrijgt dan een transparant en gaaf resultaat. Onze make-up voelt gewichtloos aan.

Niet-comedogeen en olievrij

Onder een microscoop lijken de mineraalkristallen op schubben. De kristallen vormen een filter het normaal functioneren van de huid mogelijk maakt. De mineralen zijn niet-comedogeen. We beschikken over getuigenissen van patiënten met acné waarin staat dat hun huid aanzienlijk verbetert is sinds zij onze minerale make-up gebruiken. De enige oliën die wij gebruiken in onze formules zitten in producten die de huid helpen verzorgen, zoals in onze concealer voor onder de ogen en onze producten voor de lippen.

Minimaal risico op allergieën

Allergieën en gevoeligheden worden doorgaans opgewekt door substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij huiden die op de een of andere manier beschadigd zijn door, bijvoorbeeld, een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling, enz. Substanties die deze gevoeligheden het vaakst veroorzaken zijn chemische bewaarmiddelen, chemische kleurstoffen (doorgaans aangeduid als FD&C), parfum en alcohol. Onze make-up bevat geen van deze substanties. Meer nog, zinkoxide en titaniumdioxide werken ontstekingsremmend en helpen de huid kalmeren. Al onze producten zijn getest op gevoeligheid in een laboratorium dat goedgekeurd is door het FDA en werden niet-sensitief bevonden.

Stoffen die de huid gevoelig maken

Al onze individuele gegevensfiches omtrent de veiligheid van het materiaal van de grondstoffen in onze poeders tonen aan dat irritatie, verbranding en prikkeling niet veroorzaakt worden door onze ingrediënten. Bovendien veranderen onze processen de chemie van de grondstoffen niet waardoor het resultaat van de gemengde ingrediënten hetzelfde blijft als dat van de individuele ingrediënten. We hebben alle parfum, chemische kleurstoffen en chemische bewaarmiddelen uit onze poeders gebannen. Deze vormen de top drie van de stoffen die de huid gevoelig maken.

FD&C Kleurstoffen

Wanneer aan een kleur de letters FD&C voorafgaan, betekent dit dat de kleur goedgekeurd is door het FDA voor gebruik in voeding, geneesmiddelen en cosmetica. Als D&C aan de kleur voorafgaat betekent dit dat de kleur enkel gebruikt mag worden in geneesmiddelen of cosmetica. FD&C kleurstoffen zijn afkomstig uit petroleum of historische koolteer; sommige zijn ook synthetisch.

Geconcentreerd pigment (dekking)

Het woord “pigment” verwijst doorgaans naar een gekleurde of witte stof die onoplosbaar is in een oplosmiddel. (Het woord “kleurstof” verwijst gewoonlijk naar een chemische verbinding, meestal afkomstig uit petroleum, die oplosbaar is.) Onze pigmenten worden enkel vervaardigd uit gemicroniseerde mineralen.

Onze poeders werken zo goed als natuurlijk uitziende make-up en/of camouflage omdat het geconcentreerde pigment niet alleen kleur maskeert maar ook in wisselwerking treedt met licht om een “soft focus”-effect te creëren dat een illusie of een perfectie schept. Een kleine hoeveelheid mineralen zal de meeste soorten roodheid bedekken, inclusief acné, acne rosacea en erytheem (roodheid).

Blijft op de huid zitten

Door het micronisatie-proces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt de zwaartekracht en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reiniger of met onze Magic Mitt. Er is geen speciale reiniger vereist.

Ontstekingswerend

Titaniumdioxide en zinkoxide hebben ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te kalmeren. Zinkoxide is ook antibacterieel.

ONZE PRODUCTEN WORDEN NIET GETEST OP DIEREN